The Cove

Mon, 09/23/2013 - 23:01 -- bartlett
Beverly, Massachusetts

(2011) The existing home was a 1980’s-conversion of an original Peabody & Stearns carriage barn. The scope of work by C&M included both expansion and careful restoration of the historic structure. The project received the ICAA Bulfinch Award for Residential Restoration in 2013. 

New Old House Spring/Summer 2015
This feature by New Old House magazine shares the story behind the artful approach to restoration and renovation of a Peabody & Stearns carriage house by architect Rob MacNeille and the team of fine home designers and builders at C&M.  The project received the Bulfinch Award by the Institute of Classical Architecture and Art in 2013.  
2013 Bulfinch Award Winner
Honored recipients of the 2013 Bulfinch Award from the ICAA New England for our work on The Cove, featuring the restoration and renovation of an original Peabody & Stearns Carriage House