Scroll to View

Katama Plains

Designed with soothing, west coast undertones, this house in Katama Plains on Martha’s was transformed into a home where multi-generational families could experience time together on the island. The home’s layout, sometimes referred to as “reverse living,” features shared gathering spaces on the top floor, which allow the homeowners to enjoy views and ocean breezes when dining and entertaining. The second-floor renovation includes a new, open floor plan connecting the living room and expanded kitchen, a re-designed primary suite, and a private guest loft accessed through a full-length outdoor deck. On the first floor, modernized sleeping quarters and a chic sitting area were designed in neutral colors and a limited palette — taking cues from the island’s natural aesthetic.

Project Recognition

Vineyard Style

  • Services Provided

  • Interior Architecture
  • Interior Design