Salt Marsh Farm

Wed, 10/25/2017 - 22:37 -- Grace
Ipswich, Massachusetts

(2017) This specialty equestrian facility was designed and built to complement an existing, late 19th century residence. The main barn includes four stalls, a separate tool shop and studio, as well as a heated tack room with half bath. The knotty pine loft offers plentiful hay and operational storage above. Additionally, a separate two-bay garage is built in the same half-timber Tudor style of the adjacent home and contains a plush one-bedroom apartment for easy barn access.

Northshore Home Magazine: Fall 2019
Tour the grounds of a new equestrian facility with Architect, Rob MacNeille in the latest issue of Northshore Home Magazine. The board-and-batten barn and half-timber tudor style garage were designed and built to complement an existing 19th century home.